Pinhole


Fotografía amb dispositiu estenopeic (pinhol).

Consisteix a fer servir una càmera desproveïda d'objectiu (lent). Al seu lloc només hi ha una placa amb un forat diminut (pinhole). Però la meva foto té més història: El grup de persones de la dreta, el gos i la bici, han estat afegits, provinents d'una altra foto. El mateix amb la textura rugosa. No eren a la imatge obtinguda amb l'estenopeica.
Per fabricar el meu dispositiu estenopeic, faig servir una càmera rèflex Nikon o també una Sony. Els trec les òptiques i al seu lloc col·loco un tub extensor i la típica tapa d'objectiu, però amb un forat al centre.

Consiste en utilizar una cámara desprovista de objetivo (lente). En su lugar solo hay una placa con un agujero diminuto (pinhole). Pero mi foto, tiene más historia: El grupo de personas  de la derecha, el perro y la bici, han sido añadidos, provenientes de otra foto. Lo mismo con la textura rugosa. No estaban en la imagen obtenida con la estenopeica.
Para fabricar mi dispositivo estenopeico, uso una cámara réflex Nikon o también una Sony. Les quito las ópticas y en su lugar coloco un tubo extensor y la típica tapa de objetivo, pero con un agujero en el centro.

full-width

4 Comentaris

Puedes usar emoticones para ayudar a interpretar tu comentario, (copia y pega):
😀😁😂😅😒😕😔😜😈😉😋😎😤😡😳💗🙈🙉🙊👍👌✌🙏💤💨
También, imágenes o vídeos, mediante su URL.

Més recent Anterior