Smile please

Menos mal que al final y no sin esfuerzo, sonríe un poco. Casi que diría, para quedar bien.
Al principio del video, a mí me dicen que la van a fusilar y casi me lo creo. 

  

13 Comentaris

ESCRIU EL TEU COMENTARI
Una emoticona? Còpia i enganxa.
😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊
😋😌😍😎😏😐😓😔😕😘😜
😞😠😡😲😳🙈🙉🙊🙏💩💪
També podeu afegir imatges o
vídeos, simplement escrivint la seva URL

  1. Compte que és de Sabadell, i deu pensar, en que fregao me he metido, dios mio librame de este mal fario.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A Sabadell cadascú mira per ell.
      A Sabadell, tret al clatell.
      Terrassa, mala raça; Sabadell, mala pell.

      Elimina
  2. Pour sierto: Pourquoi le foto de Entrades més vistes i Llista de blogs em surten a Fame enormement enormes i borrosses i a tu no?

    ResponElimina
  3. Jo no tinc enlloc això de les entrades més vistes. Tinc les darreres entrades que es un widget exterior amb la seva fulla d'estil propia (CSS)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però sé el que vols dir. És una errada de la plantilla relacionada amb el widget oficial de Blogger de Llista de Blocs. Em vaig cansar de cercar.

      Elimina
    2. Val, així millor m'ho deixo córrer. Saps, jo cerco a base provar pacientment encert o error, però tu cerques sabent on has d'anar, vol dir que si tu no has pogut solucionar aquest error de Fame, millor que m'ho deixi córrer.

      Elimina
    3. És que no veig com puc modificar la interpretació que fa la plantilla dels thumbnails que serveix el widget de Blogger (llista de blocs i semblants). No ho trobo i la veritat, no és una plantilla que m'entusiasmi i que segurament abandonaré a la que trobi alguna igual de senzilla que no tingui sumari a la pàgina portada i que tingui slider. Es el que cerco.

      Elimina
  4. Creo que es la tensión del ámbito lo que la condiciona, independientemente de que ella tenga su personalidad retraída, que no lo sé. De todos modo la prefiero así que no a tantas sonrisitas de condescendencias y complicidades, cuando no cínicas, que suelen usar muchos políticos y no te cuento los de la leal oposición. Quedémonos con lo sustancial y no saquemos defectos de lo secundario, para que un árbol no nos impida ver un bosque.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estoy totalmente de acuerdo. La entrada ironiza un tanto sobre esa pose, pero en ningún momento apunta a causa alguna. Aquí, como en muchas otras cosas, solo queda decir: Ya veremos...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

ESCRIU EL TEU COMENTARI
Una emoticona? Còpia i enganxa.
😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊
😋😌😍😎😏😐😓😔😕😘😜
😞😠😡😲😳🙈🙉🙊🙏💩💪
També podeu afegir imatges o
vídeos, simplement escrivint la seva URL

Més recent Anterior